hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vmp

Mitä Sipilä jätti sanomatta: "porvareille" tuli kiire

Kuuntelin Juha Sipilän puheen. Hyvin oli käsikirjoitettu, mutta anteeksi vain: vittu mitä paskaa.

Suomi on yhä maailman neljänneksi kilpailukykyisin talous. Euroopan toiseksi kilpailukykyisin. Taloutemme kasvaa hiljakseen, ja vientitaseemme on plussalla ensi kertaa vuosiin. Tämä siis huolimatta Venäjä-pakotteista, jatkuvasti kasvavasta byrokratiasta, tai yhtään mistään muustakaan.

Jotkut meistä vain osaavat tehdä töitä ja rahaa, vaikka kannustimet sanoisivat "mee kotiin tappaan ittes".

Rehn: Jos ei veikkaa, ei voi voittaa

Olli Rehn on toiminut ansiokkaasti sijoittajien kontraindikaattorina. Jottei koko tarina unohdu, lisäilen tänne hieman strategisia päivämääriä ja -lausahduksia versus toteutuneet tapahtumat.

Lisätty myös kategoriat veikkauksille – nyt avoimien ja suljettujen sijaan kerätään listoihin aihepiirin mukaan. Lajittelen hieman numeromerkinnöillä lausuntoja niin seuraaminen on vaivattomampaa.

Jos sinulla on hyvä Rehnismejä niin laita kommenttia perään!

 

[tämä on luvallinen copypaste aiemmasta, sittemin poistetusta blogista]

 

Olli Rehn Ukrainaa "pelastamassa"

Ihan normaalia EU-touhua. Ukrainan valuuttareservit ovat ilmeisesti lähes loppu, ehkä jo alle kymmenen miljardin dollaria - en yllättyisi, jos kuukauden tai kahden sisällä reservit olisivat alle viiden miljardin.

Ukraina tarvitsee olemassaoleviensa velkojen hoitamiseen tämän vuoden aikana n. 13 miljardia dollaria. Jos tuon verran ei lainata, Ukrainan ulkomaisille velkojille jää lusikka käteen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä