*

hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Kaikki blogit puheenaiheesta Teuvo Hakkarainen

Yksin tämä perussuomalainen ristinsä kantaa

 

Onko Teuvo Hakkarainen jopa evankelista? Kristinuskolle uskollinen sydämellinen evankelista, julistaja joka selässään ristinsä kantaa. Ristin, tämän ikuisen kirouksen jonka Teuvo ehkä jo syntyessään on lahjaksi saanut. Teuvo ei kuitenkaan välitä kun vastaan tuulee vaan puhuu siellä missä kansa kuulee. Ilmeisesti tämä paimen uskoo vahvasti kun aika koittaa jolloin hänen mieleisensä valo voittaa.

Nykypäivän Pontius Pilatus: media, poliisi ja oikeuslaitos

 

En jaa provosoivia ja loukkaavia kirjoituksia tai mielipiteitä, mutta kuitenkin...

Niin Jeesuskin tuomittiin, niin miksi ei perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraista tuomittaisi? Totisesti, sahamies on ”sivistyksen” eliitille paha mies. Toteutuiko painajainen vai oikeusturva?

En tunne tapausta kuin pintapuolisesti, siksi kysyin.

 

Kansanedustaja sanoo suomalaista oikeudenkäyntiä pelleilyksi

Alla Iltasanomien uutinen kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kommenteista oikeudenkäynnin jälkeen. Aika erikoista puhetta kansanedustajalta, joka itse osallistuu lakien laatimiseen. Antaako se luvan meille kaikille muillekin vähätellä tuomioita ja olla noudattamatta lakeja?

 

Julkaistu: 4.1.2017 13:54

Teuvo Hakkarainen ei aio valittaa tuomiostaan hovioikeuteen.

"Jos tuomio tulee, linja ei muutu"

Valtakunnansyyttäjä ilmoitti tiistaina, että kansanedustaja Teuvo Hakkarainen saa syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Syyte perustuu Hakkaraisen facebook-kirjoituksiin.

Politiikkaa se on populismikin.

Keskisuomalaisessa ilmestyneessä vastineessaan Teuvo Hakkarainen kysyy lukijan mielipidettä hänen kohdallaan tällä hetkellä jälleen vellovaan kohuun siitä, että hänet ollaan tulkittu toistamiseen - tai ehkä nyt jo kuudennen kerran - väärin. Tällä kertaa kyseenalaistuksen kohteeksi on noussut Hakkaraisen kansanryhmään vastaan suunnattu kiihottaminen. Hakkarainen ei omaan tosimiesmäiseen tapaansa kuitenkaan myönnä tehneensä mitään väärää.

Rasistit sananvapauden puolesta toimivat sitä vastaan

Monet "nuivat" persut, sun muut änkyrät, ovat taas turvautumassa vanhaan valttikorttiinsa vaalien alla. Eli kerjäävät tuomioita uskonrauhan rikkomisesta, kansanryhmää vastaan kiihottamisesta sun muusta "vihapuheesta". Säälittävimmät yksilöt tekevät itse tutkintapyyntöjä omista kirjoituksistaan, kun ketään muuta ei kiinnosta.

Hakkarainen on kansan asialla

Mistä näitä syytteitä oikein tulee?

Tämä käy mielessä, kun seuraa syytöksien perusteita liittyen lähinnä islamin uskon arvostelemiseen.

Tällä kertaa kirves osuu jo aiemminkin iskuja saaneeseen Teuvo Hakkaraiseen. Hakkaraisen facebook-kirjoitus Nizzan terrori-iskun jälkeen sai punavihreät "maailmanparantajat" heti parkaisemaan huolesta, ei helpotuksesta. Nyt kyseinen kirjoitus on edennyt syyttäjän pöydälle ja Hakkaraista syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Ensin Olli Immosen ja nyt Teuvo Hakkaraisen taistelu

Media jyskyttää nyt innolla hallituksen yksimielisyyttä poistaa vihapuheet, rasismi ja ääriliikkeet. Oikeusministeri Jari Lindström: ”Kaikki äärijärjestöt joutuvat tarkasteluun” – ilmeisimmin kuitenkin myrsky tyyntyy vesilasissa, ennen kuin alkaakaan. Nyt värikäs edustaja ja sahuri Teuvo Hakkarainen puristuksissa

 

Islam-keskustelu: voiko tosiasioita kertomalla rikkoa lakia

Ainaiset loukkaantuja vaativat vihapuherangaistusta Teuvo Hakkaraiselle ja Sebastian Tynkkyselle. Hakkaraisen Facebook-päivityksessä ihmisillä vaikutti eniten suututtavan kohta, jossa hän sanoi, että kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja. Väite on kärjistetty versio totuudesta. Tilastollinen totuus maailman terrorismista tällä hetkellä on, että 96,5% terroristeista tänä vuonna on ollut muslimeja.

Hyvä kansa. Kuunnelkaa edes Teuvo Hakkaraista

Hyvä kansa. Kuunnelkaa edes Teuvo Hakkaraista

Jos ette halua satuja, niin olisitte kuunnelleet Teuvo Hakkaraista ja asiantuntijajärjestö perussuomalaisia. Mutta kun ei, vaan kuunnellaan näitä mukamas ”piikki auki”... ”ei vastakkainasettelua”... puolueita.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä