*

hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Kaikki blogit puheenaiheesta Antti Kaikkonen

Keskustaliberaalin politiikan tuhon tie III: Piia Katteluksen laiton erottaminen

Keskustan vielä istuvana puoluevaltuuston jäsenenä en ole voinut kuin ihmetellä sitä hampaattomuutta, jota keskustan puolue-elimet, suuri osa eduskuntaryhmästä ja varsin valtioneuvoston jäsenet ovat edustaneet.

Ja farssi jatkuu

Perussuomalaiset kaatoivat tänään keskiviikkona viimeisimmän alkoholilain uudistamisesta ryhmänjohtajien esittämän kompromissiesityksen. Perussuomalaiset eivät voineet hyväksyä Keskustan vaatimaa vapautta hallituspuolueiden kansanedustajille äänestää lakiesityksestä "omantuntonsa mukaan".  Muuten kompromissiesitys oli vuosi sitten sovitun lakiesityksen mukainen.

Tämän jälkeen Keskustan ryhmäpuheenjohtaja Antti Kaikkonen ehti jo todeta, että esitys ei etene, eli lakia ei tuotaisi eduskuntaan.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005233850.html

Järvenpään poliisiasema ja kansanedustaja Antti

Järvenpään poliisiasema ja kansanedustaja Antti

Sanomalehti Keskiuusimaassa on maaliskuussa käyty ripsakkata keskustelua Järvenpään poliisiaseman tulevaisuudesta. Asian esille ensimmäiseksi esille ottajaa syytettiin peräti vaihtoehtoisten faktojen esittelemisestä ja paniikinlietsomisesta.

Syy tähän oli se, että poliisin johto kielsi aluksi, että tällaisia suunnitelmia ei ollut. Lehden toimittaja otti asioista kuitenkin selvää: tällaisia suunnitelmia on ja päätös tehdään nähtäväsi vaalien jälkeen.

Leipäjonot kiinnostavat vaalien alla

Tiedättekö mistä huomaa vaalien lähestyvän?

Siitä että leipäjonot alkavat taas kinnostamaan.

Ensin toistakymmentä vuotta eduskunnassa istunut keskustan Antti Kaikkonen kävi paikan päällä toteamassa jonoja olevan, jonka jälkeen demarivaikuttaja Mikael Jungner räjäytti pajatson äärimmäisen typerillä ja harkitsemattomilla puheillaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä