Palefacen videolla gfffögkhdj

Palefacen "Emme suostu pelkäämään" -videolla on joukkokohtauksessa esiintynyt tyyppi, joka sittemmin puukotti ihmisen Itä-Helsingissä.

Kyllä, tästä on about yhtä vahvat näytöt kuin Jesse Eppu Torniaisen harrastuksista Asema-aukiolla vähän aiemmin. Eli todennäköisesti joo, kyllä tappoi.

Ja tästä sitten Suomen äärioikeistolaiset, nuivat sun muut piirit ovat innoissaan.

Katselin aiemmin viikolla, miten Ylilaudalla yritettiin masinoida asiasta uutista, ja miten siitä sitten parissa päivässä tuli "uutinen" Janitskinin MV-lehteen, Jaakolan Nyky-Suomeen ja mihin vielä muukalaisvastaista paskaa suoltaville sivustoille. Saattoi olla saman masinoijan kirjoittama joka sivustolla, mene ja tiedä.

Jutun ydin näytti olevan, että katsokaa nyt tätä toista ääripäätä ja että SVL ei ole tehnyt mitään väärää (tai siis ainakaan väärempää kuin Paleface tai "vihervasemmisto" tai "suvakit" jne).

Tänään aiheesta sitten tuli uutinen myös "valtamediaan".

Pari asiaa näiltä "toisen ääripään" etsijöiltä kuitenkin jää näkemättä, ja ihan tositarkoituksella jääkin.

Valitsepa nyt vaikka seuraavista:

1. Tapat ihmisen hilluessasi sekavassa tilassa yksityishenkilönä. Sinut korjataan pois koska no, hillut yhä siellä sen puukon kanssa.

2. Tapat ihmisen itse järjestämässäsi, oman järjestösi poliittisessa tapahtumassa. Piilottelet viikon ja sitten antaudut.

Jos valitsit 1, niin onnittelut! Olet se kaikkein tyypillisin suomalainen tappaja. Syynä tappamiseen voivat olla esimerkiksi päihtymystila tai sairaus tai näiden yhdistelmä.

Jos valitsit 2, niin mulla on vielä ei-monivalintainen lisäkyssäri:

Julkaisetko järjestösi Youtube-kanavalla mainosvideon, jossa yrität rekrytoida lisää jäseniä, esittämällä mm. kuvaa verissäpäin makaavasta uhrista?
 

Niin. Ei mulla muuta tästä "yhteydestä" nyt tähän.

Ihan jokerikysymyksenä voisin vielä kysyä, että onko se kokoomusnuorten syytä, että pikkupomonsa tappoi koiranulkoilutus/kidutusreissulla naapurinsa?

Tähän vastaus on tietenkin ei. Paitsi, jos olit Johan Bäckman.

hautakangas
Piraattipuolue Helsinki

Helsingin piraattien hallituksen jäsen, Piraattipuolueen hallituksen jäsen.
Ei haluaisi mitään valtaa mihinkään, mutta on valmis ottamaan vastuuta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu