hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Palefacen videolla gfffögkhdj

  • Perussuomalaisten puoluelehti ja kansanedustaja menossa mukana
    Perussuomalaisten puoluelehti ja kansanedustaja menossa mukana

Palefacen "Emme suostu pelkäämään" -videolla on joukkokohtauksessa esiintynyt tyyppi, joka sittemmin puukotti ihmisen Itä-Helsingissä.

Kyllä, tästä on about yhtä vahvat näytöt kuin Jesse Eppu Torniaisen harrastuksista Asema-aukiolla vähän aiemmin. Eli todennäköisesti joo, kyllä tappoi.

Ja tästä sitten Suomen äärioikeistolaiset, nuivat sun muut piirit ovat innoissaan.

...

Katselin aiemmin viikolla, miten Ylilaudalla yritettiin masinoida asiasta uutista, ja miten siitä sitten parissa päivässä tuli "uutinen" Janitskinin MV-lehteen, Jaakolan Nyky-Suomeen ja mihin vielä muukalaisvastaista paskaa suoltaville sivustoille. Saattoi olla saman masinoijan kirjoittama joka sivustolla, mene ja tiedä.

Jutun ydin näytti olevan, että katsokaa nyt tätä toista ääripäätä ja että SVL ei ole tehnyt mitään väärää (tai siis ainakaan väärempää kuin Paleface tai "vihervasemmisto" tai "suvakit" jne).

Tänään aiheesta sitten tuli uutinen myös "valtamediaan".

Pari asiaa näiltä "toisen ääripään" etsijöiltä kuitenkin jää näkemättä, ja ihan tositarkoituksella jääkin.

Valitsepa nyt vaikka seuraavista:

1. Tapat ihmisen hilluessasi sekavassa tilassa yksityishenkilönä. Sinut korjataan pois koska no, hillut yhä siellä sen puukon kanssa.

2. Tapat ihmisen itse järjestämässäsi, oman järjestösi poliittisessa tapahtumassa. Piilottelet viikon ja sitten antaudut.


Jos valitsit 1, niin onnittelut! Olet se kaikkein tyypillisin suomalainen tappaja. Syynä tappamiseen voivat olla esimerkiksi päihtymystila tai sairaus tai näiden yhdistelmä.

Jos valitsit 2, niin mulla on vielä ei-monivalintainen lisäkyssäri:

Julkaisetko järjestösi Youtube-kanavalla mainosvideon, jossa yrität rekrytoida lisää jäseniä, esittämällä mm. kuvaa verissäpäin makaavasta uhrista?
 

...


Niin. Ei mulla muuta tästä "yhteydestä" nyt tähän.


...

Ihan jokerikysymyksenä voisin vielä kysyä, että onko se kokoomusnuorten syytä, että pikkupomonsa tappoi koiranulkoilutus/kidutusreissulla naapurinsa?

Tähän vastaus on tietenkin ei. Paitsi, jos olit Johan Bäckman.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (72 kommenttia)

Reijo Jokela

"2. Tapat ihmisen itse järjestämässäsi, oman järjestösi poliittisessa tapahtumassa".
Ei tuossa tapahtumassahan ketään tapettu.

Nyt meillä on kaksi väkivaltaisen ideologian kannattajaa, Toisessa ideologiassa on uskonto mukana toisessa ei.
On tapahtunut kaksi kuolemaa. Toisessa kinastelun tuloksena potkaistiin ihmistä, joka sai päävamman. Päivien kuluttua kotiutui sairaalasta ja päivää myöhemmin menehtyi. Kuolinsyystä ei ole varmuutta. 15 000 ihmistä osallistui bileisiin tapauksen tiimoilta osoittaakseen mieltään väkivaltaista ideologiaa vastaan.
Toisessa tapauksessa väkivaltaista ideologiaa kannattava ihminen tappoi puukolla tietoisesti vanhuksen. Varmaa tietoa on, että vanhus kuoli väkivallan seurauksena. Ihmettelen missä on bileet, joissa osoitetaan mieltä väkivaltaista ideologiaa vastaan?

Miksi tiedotusvälineissä ei ole mitään toisen tekijän taustoista niin kuin julkistettiin toisen tekijän kohdalla.
Miten kaksi väkivallan tekoa joista ensimmäinen on vielä lievempi voi olla näin eriarvoiset?
Kertooko tämä tosiaan siitä, että Li Anderssonin teoria paremmasta väkivallasta on totta?

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

"väkivaltaista ideologiaa kannattava ihminen tappoi puukolla tietoisesti vanhuksen"

Voinet kertoa tarkemmin, mikä tämä ideologia oli mitä puukottaja kannatti siinä puukotellessaan? Myös poliisi saattaisi olla tiedoistasi kiinnostunut, myös siitä puukottajan tajunnantilasta tekohetkellä. Säästyisi paljon aikaa mielentilatutkimuksilta ja kuulusteluilta.

"Li Anderssonin teoria paremmasta väkivallasta"

Voitko kertoa tästä teoriasta lisää?

Muistaakseni Andersson puhui "erityyppisestä" väkivallasta, joka siis hänen mukaansa ei kohdistuisi ihmisiin vaan yhteiskunnan rakenteisiin.

Tästä voi olla montaa mieltä, mutta omasta mielestäni sellainen väkivalta olisi kyllä monta kertaluokkaa parempaa kuin tuo missä ihmiset vammautuu ja/tai kuolee.

Reijo Jokela

Mielentilatutkimus lienee turha. Tuota kaveriahan ei voita todeta täyttä ymmärrystä vailla olevaksi, sillä vasemmistolta hän tulee ainakin saamaan täyden ymmärryksen.

"Muistaakseni Andersson puhui "erityyppisestä" väkivallasta, joka siis hänen mukaansa ei kohdistuisi ihmisiin vaan yhteiskunnan rakenteisiin".
Valopäiden itsenäisyyspäivän riehumisten vuoksi yli kymmenen poliisia joutuu käymään sairaalassa. Ei todellakaan kohdistu ihmisiin, sillä eiväthän poliisit ole ihmisiä, eivät isiä, äitejä eivätkä muutakaan vaan yhteiskunnan rakenteista. Rsismin vastustamismielenosoituksessa joukko valopäitä käy yhden kimppuun ilman mitään näkyvää syytä potkien ja hakaten (tekona siis pahempi kuin tuo SVL:n miehen teko. Tässä vain kävi säkä ettei uhrille käynyt smoin kuin Jimille. Tämä on sitä "erityyppistä" väkivaltaa. Ei siis pidä verrata kun SVL.n valopää potkaisee toista siihen että joukko rasisminvastustajavalopäitä potkii joukolla toista.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

https://www.youtube.com/watch?v=cqnB4Q0hOWs

Minusta tässä ollaan hyvin ymmärtäväisiä väkivaltaan. Kun se on oikeata. Totta kai Li sanoo, että tuomitsee väkivallan mutta...

Voisi kuvitella miten perusja kohdeltaisiin vastaavista puheista.

Monilla on yhteyksiä anarkisti porukoihin. Li Andersonin kavereihinhan kuuluu Dan Koivulaakso ja Paavo Arhinmäki.

Arhinmäki pidätettiin Smash Asemissa ja on ollut mukana "toimittajana" anarkistien hulinoissa uuden vuoden juhlissa.

Ihan kuuluu toiseen ääripäähän kavereineen. Valmiita ovat olleet väkivaltaa kannattamaan ja veljeilemään sellaisten porukoiden kanssa. Tai sitten ei ole vain tiennyt mitä on tekemässä, kuten välillä politiikan teosta.

Tosin tämä ei liittynyt blogiin. Mielestäni Palefacea on ihan turha tästä asiasta syyttää millään lailla.

Lähinnä uskoisin ihmisiä kiinostavan asioiden esille tuomisen. Jotkut "lemmikit" pääsevät ilman mitään hälyä lähes mistä tahansa. Tämmöinen kokemus ja käsitys uutisoinnista ainakin minulla on.

Pekka Pylkkönen

Miksi kirjoittaa blogi tappajaräppäristä jos haluaa kirjoittaa natseista?

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Kirjoittaisin mieluummin jostain kivasta tai hauskasta, mutta internet on täynnä natseja sössöttämässä räppäreistä.

Rinnastamassa jonkun räppijengi-hangaroundin sekopäissään tekemän satunnaispuukotuksen siihen, että moninkertainen väkivaltarikollinen ja väkivaltaisen rikollisjärjestön johtaja potki jonkun pään rikki, vieläpä kyseisen järjestönsä virallisessa tilaisuudessa.

Reijo Jokela

"väkivaltaisen rikollisjärjestön johtaja potki jonkun pään rikki",
Kuinkas monta potkua tuohon päähän osui?

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas Vastaus kommenttiin #6

Saivartele sinä vaan.

Jos satunnainen tuulitakkiurpo tönäisee kiistakumppania taksijonossa, ja tämän pää rysähtää kiveykseen, niin kyse voi olla ihan vain huonosta onnesta. Molemmille erittäin huonosta.

Sitten taas, jos taistelulajeja aktiivisesti harrastava heppu juoksee jonkun kiinni ja potkaisee ylävartaloon takaviistosta, niin siinä on ihan turha vedota elämän pieniin satunnaisuuksiin kun pää kolahtaa. Tuskin menee enää edes kuolemantuottamuksena.

Reijo Jokela Vastaus kommenttiin #10

"Sitten taas, jos taistelulajeja"....
Puhutko nyt samoista lajeista joita Tapanilan Erä opetti turvapaikanhakijoille itsepuolustuslajeina?

"potkaisee ylävartaloon takaviistosta" Uutisten mukaan on potkaistu rintaa, joten todennäköisesti ei ole potkaistu takaviistosta.

"Tuskin menee enää edes kuolemantuottamuksena".
Mitenköhän onnistutaan sitten todistamaan, että tuo kuolema johtui nimenomaan tuosta potkusta rintaan, kun lienee selvää, että kuolinsyy tulee liittymää päähän? Tekijähän ei potkaisuut päähän, vaan vamma tuli kaatuessa, joten ei tuosta tappoa saa millään puhumattakaan murhasta.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #11

Tämmöisiä kuolemiahan tulee aika ajoin. Lyö päänsä katuun pahoinpitelyn seurauksena. Minusta yhteys ainakin näyttää selvältä. Mutta asiahan on tutkinnassa. Liian lieviä tuomioita tällaisesta saa. Tuon tekijällä on aiempia rötöksiä myös ja vähällähän niistä näyttää selviävän.

Reijo Jokela Vastaus kommenttiin #25

"Tuon tekijällä on aiempia rötöksiä myös ja vähällähän niistä näyttää selviävän".
Tuon voi allekirjoittaa täysin. Suomessa on kuitenkin sellainen asia, kun yhdenveroinen kohtelu, joten tuota pahoinpitelyä pitää käsitellä kuten muita vastaavia. Jos tapaus osottautuu kuolemantuottamukseksi, niin silloin samoin kuin vastaavia. Käsittääkseni tuossa ei voida käyttää edes mitään tuomion korotuskertoimia, koska uhrin etninen tausta ei oikeuta niiden käyttöön.

Juha Hämäläinen

"väkivaltaisen rikollisjärjestön johtaja potki jonkun pään rikki, vieläpä kyseisen järjestönsä virallisessa tilaisuudessa."

YLE samaan aiheeseen: "Jutussa pahoinpitelystä epäillyn kerrottiin virheellisesti aiheuttaneen miehen kuoleman, vaikka tapahtuneen tutkinta on yhä kesken."

http://yle.fi/uutiset/3-9218818

Suvaitsevaisten antifasistien kielikuvat lähenee vihapuhetta ja kansanoikeutta, jossa lynkataan ihmisiä huutoäänestyksellä...........

Uusi punaiset/valkoiset näköpirissä ja lähenee kovaa vauhtia..?..?..?..

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #30

Ne punaiset/valkoiset ovat täällä jo.

Pekka Pylkkönen

Ohikulkevan vanhuksen hengiltä puukottaminen on minusta vakavampi teko kuin natsin tekemä pahoinpitely jolla ei luultavasti tavoiteltu kenenkään kuolemaa. Toki tämä nyt on vaillinaisin tiedoin spekulointia. Räppäri voi hyvin olla vaikka takkulainen jonka poliittisiin toimintatapoihin kuuluu ohikulkijoiden tappaminen. Ja natsinkin kohdalla tarkoituksena voi olla ollut tappaa. Ehkä käräjät selvittävät.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #33

"Ohikulkevan vanhuksen hengiltä puukottaminen on minusta vakavampi teko kuin natsin tekemä pahoinpitely jolla ei luultavasti tavoiteltu.."

Mitä eroa näissä oikeastaan nyt näet ja mistä tiedät mitä puukottaja on tavoitellut?

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #35

Yksi iso ero minkä minä näen on puukotuksen tuottama kuolema heti paikalla ja potkijan "tuottama" kuolema viikon sairaalahoidon jälkeen kotona........

Pieni ero ?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #38

Mikä keissi tuo kotonaan kuollut on, onko siitä kerrottu julkisuudessa, kun en osaa nyt yhdistää mihinkään?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #56

M.S:"Mikä keissi tuo kotonaan kuollut on.."

Vaikka itse yrität muuta esittää, niin varmastikin tarkoituksenasi olla "älykäs" kommentoija, mutta nämä nipotukset sanamuodoista ja tarkennusten pyytämiset kaikille(uskoakseni myös itsellesi)selvistä asioista antavat kyllä täysin toisen vaikutelman.
Tässäkin taidettu keskustella kahdesta kuolleesta..jos tuo toinen sitten kuolikin sairaalassa, niin se lienee epäoleellista vs. että kuoli kotonaan.
(ainakaan en itse ymmärrä pointtia, mutta voi johtua vajavaisesta ymmärryksestäni)

Mitä sitten tulee muutenkin Arhinmäen esiintymiseen, niin mielestäni aika mautonta, että esiintyy väkivaltaa vastustavalla videolla, mutta siellä kuitenkin aika ekstriimiporukkaa, kuten myös lippuja jne.
Vaikka en itse näistä vertailuista oikein pidäkään, niin kyllä somessa osattiin kohista kovastikin Immosen esiintymisistä, kun oli "natsi"porukan kanssa yhteiskuvassa, vaikkei toikaan kai mikään rikos ole.
PS kuten olen toisessa kohtaa esittänyt, niin mielestäni video pitäisi "poistaa" ja esittäminen kieltää Palefacen toimesta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #65

En minä osaa arvioida miksi näit olennaiseksi kertoa uhrin kuolleen kotona. Ei minulla ole mielenkiintoa edes pohtia asiaa. Ja kyllä, kommentti oli sarkastinen, koska en voi uskoa että et ollut tietoinen kuolinpaikasta (kaikille, myös itsellesi selvästä asiasta).

Mitä Arhinmäen esiintymiseen Palefacen videolla tulee, osoittaa se mielestäni todella huonoa harkintakykyä. Lisäksi on kyseenalaista onko poliitikon sopivaa ajaa edes hyvää asiaa yhdessä tahon kanssa, joka avoimesti tavoittelee vallankumousta.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #69

"Mitä Arhinmäen esiintymiseen Palefacen videolla tulee, osoittaa se mielestäni todella huonoa harkintakykyä. Lisäksi on kyseenalaista onko poliitikon sopivaa ajaa edes hyvää asiaa yhdessä tahon kanssa, joka avoimesti tavoittelee vallankumousta."

Siinäpä tiivistetysti se mistä Paavon tulisi irtisanoutua.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #70

Kiitos Outi, vaikka itseäni eivät katumusharjoitukset jaksakaan innostaa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #69

M.S:"En minä osaa arvioida miksi näit olennaiseksi kertoa uhrin kuolleen kotona. Ei minulla ole mielenkiintoa edes pohtia asiaa. Ja kyllä, kommentti oli sarkastinen, koska en voi uskoa että et ollut tietoinen kuolinpaikasta (kaikille, myös itsellesi selvästä asiasta)."

Pakko vastata tähän, kun jäänyt huomaamatta. Minä itse en väittänyt uhrin kuolleen kotona..tarkkuutta sitten edes niihin saivarteluihin.

Pekka Pylkkönen Vastaus kommenttiin #35

En tiedäkään ja tarkoitus oli pikemminkin piikitellä keskustelua siitä että natsin tarkoitus tappaa oli heti monille selvää. Minulle se ei ollut selvää. Suurin osa ihmisistä ymmärtää että puukonisku on yleensä hengenvaarallinen kun taas potku rintaan ei.

Blogissa myös esitetään mahdollinen päihteiden käyttö räppärin kohdalla ikäänkuin lieventävänä asianhaarana jota se ei tietenkään ole.

Näin nämä spekulaatiot etenevät.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas Vastaus kommenttiin #40

Jos olisit joskus harjoitellut ihmisen potkaisemista, sanotaan nyt edes vyötärön yläpuolelle, niin tietäisit kyllä että se on hengenvaarallista.

Päihteiden käyttö ei tietenkään ole lieventävä asianhaara, mutta on ihan yleinen syy siihen miksi sekavasti käyttäytyvät ihmiset tappavat.

Käyttäjän usvi kuva
Janne Paalijärvi

"Jutun ydin näytti olevan, että katsokaa nyt tätä toista ääripäätä ja että SVL ei ole tehnyt mitään väärää (tai siis ainakaan väärempää kuin Paleface tai "vihervasemmisto" tai "suvakit" jne)."

Kaikki väkivalta on väärin. Jos netistä tonkii tarpeeksi, löydämme luonnollisesti aimo kasan sekä SVL:n että Jimi Karttusen tukijoiden maanisia vastustajia, jotka ovat mielestään aina oikeassa.

Mutta laitetaanko käsi sydämelle ja katsotaan tätä Paleface-juttua järjen kanssa? Eiköhän aika monen ihmisen kysymykset asiassa kohdistu siihen, saavatko nämä molemmat tapot yhteismitallisen käsittelyn mediassa. Luulen että tämä kiinnostaa ihmisiä, koska me suomalaiset olemme kansaa, jolle tasa-arvoinen kohtelu on yksi tärkeimmistä perusarvoista.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Montako tappoa ja kuolemantuottamusta Suomessa tapahtuu normaalin viikon aikana?

Moniko niistä tapahtuu poliittisella motiivilla, poliittiseksi tarkoitetun tapahtuman yhteydessä? Asema-aukion tapaus oli ensimmäinen kymmeniin vuosiin.

Reijo Jokela

Tappo ei ole edes epäiltynä rikosnimikkeenä, joten tappoa tuosta ei tule. Törkeä kuolemantuottamuskin vaatii vielä osoituksen siitä, että tuo kuolema johtui nimenomaan tuosta pahoinpitelystä. Ellei tuota yhteyttä kyetä osoittamaan, niin tapaus kuihtuu pahoinpitelyksi. Kysytäänkin siis montako pahoinpitelyä taphtuu poliittisella motiivilla. Niitä lieneekin sitten jo paljon, sekä oikean, että vasemman laidan tekeminä. Lisäksi tietysti uskonnollisella motiivilla varustetut teot, joita tapahtuu lukuisia.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #9

Lieneekö? Valtamedia ilmeisesti vaikenee näistä? Heittäisitkö esimerkin omaisesti vaikka kuluvan viikon, tai edellisen saldon.

Reijo Jokela Vastaus kommenttiin #12

Jos nyt ajattelee esimerkiksi baarielämää, niin siellä uskonto ja politiikka ovat monessa paikassa ns. kielettyjä keskustelunaiheita, koska näistä asioista keskustelu menee hyvin usein väittelyksi ja sitten perisuomalaiseen tapaan eirimielisyyksiä ratkotaan käsirysyssä. Kun lueskelee lehtien juttuja, niin onhan monessa jutussa tappelun syystä se, että sanaharkka johti tappeluun. Vaikea uskoa, ettei monessa näistä olisi motiivina politiikka/uskonto. Itse olen nähnyt useita tuollaisia.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #27

Jos tuo kuvastaa mielestäsi poliittista väkivaltaa, on parasta jättää keskustelu aiheesta tähän.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

"Molemmat tapot", toistahan ei oikeusistuimessa ole vielä todettu edes kuolemantuottamukseksi !

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Hitsi vieköön, pitää ilmeisesti käydä ennustajalla aina ennenkuin osallistuu mihinkään julkiseen tai yksityiseen tilaisuuteen jossa kuvia otetaan. Tuo se vuoksi koska ei ikinä tiedä kuka voi tuosta joukosta tulevaisuudessa syyllistyä vaikkapa tappoon/murhaan.

Yksi kuva kertoo tosiaan enemmän kuin tuhat sanaa mutta jos sitä ei ymmärrä nekin menevät tysin hukkaan.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Onhan se nyt ihan naurettavaa että kun oikeistopiireissä joku on kuvassa jonkun poliittisesti epäkorrektin kanssa aletaan heti vaatimaan irtisanoutumisia ihan kaikesta ja vetelemään ihme salaliittoteorioita. Nyt sama on tapahtunut vasemmistolle ja porukka haluaa osoittaa tilanteen ironian. Ei se ainakaan minun silmissäni lisää uskottavuutta jos ei osaa edes peiliin katsoa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Nyt meni ohi, kenen kanssa 'vasemmisto' on patsastellut yhteiskuvassa?

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Luitko blogia? Paleface, Arhinmäki yms oli samalla musiikkivideolla epäiltyn murhaajan kanssa. Tosin videolla oli esillä myös antifa joka aikoinaan pahoinpiteli vammaisen Tampereella.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi Vastaus kommenttiin #16

Vaikka en Arhinmäkeä pahemmin arvosta, mutta en silti häntä syyllistäisi siitä että hän ei osannut varoa menemästä samaan kuvaan henkilön kanssa joka myöhemmin syyllistyy rikokseen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #16

Ensinnäkään vasemmisto ei liene sama asia kuin Paavo Arhinmäki. Vaikka hän tietysti kova jätkä onkin, on siellä myös muutama muu...

Toivoin, että paheksuttava asia olisi ollut Palefacen kanssa esiintyminen, siitä olisin ollut täysin samaa mieltä. Palefaceen assosioituminen on poliitikolle todella kyseenalaista. Arhinmäen vaatiminen tilille Palefacen statisteista on, no jääköön sanomatta, mutta ei sitä voi ainakaan loogisesti perustella.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Immostahan tässä tarkoitat, eikös niin?

Tyyppi postaa Facebookiin kuvan, missä on tunnettujen natsien kanssa suunnittelemassa muistotilaisuutta.

Sitten postaa kuvan, jossa on muistotilaisuudessa tunnettujen natsien kanssa.

Sitten kirjoittelee Facebook-päivitykseensä sekavan taistelukutsun monikulttuurisuutta vastaan, ja natsikaverit tykkää ja kommentoi ja yllyttää lisää.

Ja sitten paha vihervasemmistolainen media kertoo asiasta, ja tuleekin väliaikaista kenkää eduskuntaryhmästä.

Immonen kehtaa selittää, että ei ole mitään yhteistyötä olemattomien natsien kanssa ja sattumalta ehkä oltiin olemattomien natsien kanssa kuvassa mutta tilaisuus oli kaikille avoin ja uli uli uli.

...

Ja joo tää on vähän eri asia kuin se, että yksi kymmenistä avustajista jossain videohommassa sekoaa sit myöhemmin.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Soo soo Paavo ja Olli... Vuonna 2013 Paavo oikein vaatimalla vaati, että kyllä (ainakin) äärivasemmiston tilaisuuksiin pitää ihmisten saada osallistua:
ARHINMÄKI VAATII PERUSSUOMALAISILTA IRTISANOUTUMISTA PUUKOTUKSESTA (kansanuutiset.fi)
Milloin Paavon irtisanoutuminen kuullaan antifasta tai anarkiasta?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

https://www.suomenuutiset.fi/paavo-arhinmaki-tanssii/

Kiinnostava tämä Matias Turkkilan uutinen PS-lehdessä. Turkkila päättelee ISIS-pilakuvasta, että jotain isistä tähän varmaankin liittyy. Mä en kyllä Turkkilana uskaltaisi tällaisia hätäisiä johtopäätöksiä tehdä. Esim. Nizzan verilöylyssä poliisi tuli hiljattain ulos, että kytköstä ääri-islamismiin ei sittenkään löytynyt, vaan asialla oli väkivaltapornoa suurkuluttava mielipuoli.

Mitä tässä kyseisessä henkirikoksessa on takana, selviää varmasti aikanaan. On jotenkin surkeaa, jos Turkkila matelee MV-huhujen edessä ja nuolee muruja pöydältä samalla kuin koko "lehti" on tehnyt häväistyskampanjaa Turkkilaa vastaan poissiivottavana kilpailijana.

Käyttäjän ernolipsanen kuva
Niko Lipsanen

Nizzan tapauksesta: viittaamassasi oli kyseessä Libération-lehden tulkinta raportista. Kytkös ääri-islamismiin löytyy selkeästi, joskin vain viimeisten kahden viikon ajalta. Kyseessä oli siis n.s. islamilainen uskoontulo.

Ohessa katkelma Wikipediasta:

"Le procureur François Molins, en rappelant les éléments de l'enquête lors de sa conférence de presse du 18 juillet, précise néanmoins que le tueur avait un « intérêt certain pour la mouvance djihadiste ». Il indique que du 1er au 13 juillet, Mohamed Lahouaiej Bouhlel a visionné « quasi quotidiennement des vidéos de sourates du Coran et des anachîd, ces chants religieux utilisé par la propagande de l'État islamique » et que des photos « de cadavres, de combattants de l'EI arborant le drapeau de l’organisation, des couvertures de Charlie Hebdo, des portraits de Ben Laden et de Mokhtar Belmokhtar » ont été retrouvés dans son ordinateur."

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Ville, ei olisi kannattanut tehdä blogia minun mielestä sinun viiteryhmään kuuluvista heeboista. US-puheenvuorosta lukevat (ne, jotka ei avaa MV-sivustoa), saatiin tietoisuus jopa 100000 klikkaajalle. Teit "iljat" poliisien tappolaulua hoilaavasta Turhamäestä ja jostakin Faceshitistä, kummalliset ovat tiedonvälittymistavat. Kannattaa varoa mustaa miestä selfien ja muiden julkaisujen kohdalla, voi osua machete oma nilkkaan.

Marko Parkkola

Joku potkaisee toista Elielinaukiolla, joka kuolee viikon päästä. Helsingissä on mielenosoitus ja potkaisija lynkataan julkisesti suvaitsevilla palstoilla ja mediassa sekä asiasta syyllistetään koko kuvitteellinen äärioikeisto.

Videolla on heppu joka puukottaa jonkun hengiltä. Suvaitsevat palstat sanovat, että ihminen on syytön kunnes toisin todistetaan, eikä tämä yksittäistapaus liity yhtään mihinkään.

Näen asiassa kaksinaismoraalin. Yhtä turhia meuhkaamisia molemmat.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Tällä palstalla ei ainakaan kukaan ole epäillyt, etteikö ko. kaveri ole syyllistynyt puukotukseen, joten näet omiasi. Lähinnä tässä ihmetellään, ovatko puukottaja ja Arhinmäki ja Paleface Isiksen jäseniä. Epäilen kyllä.

Marko Parkkola

Sitä sanoinkin, että turhaa meuhkaamista molemmissa yksittäistapauksissa.

Reijo Jokela

Tällä palstalla muuten kukaan muu kuin sinä ei ole puhunut Isiksestä yhtään mitään. Eikä kyseisten herrojen siihen kuulumista ole missään muussa kuin omassa kommentissasi käsitelty, joten viittaan tuohon mainintaasi "omien näkemisestä". Hyvä yritys sinulta kuitenkin taas kerran viedä keskustelu sivuraiteille.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen Vastaus kommenttiin #29

Hmm, pieni vilkaisu blogin kuvituskuvaan auttaisi.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #34

Siinäkö väitetään Palefacen olevan isiksen jäsen? Säännöissä mainitaan, että älä levitä huhuja tai valheita.

Juha Hämäläinen

Olihan pläjäys, mutta närkästyminen joka suuntaan on muotia.

Joten antaa palaa pojat.

Ei se sisällissota muuten syty ja jää hyvät halal-bileet pitämättä!

Paheksutaan toisiamme oikein kunnolla. Koska alkaa "natsien" spreijaustalkoot ja autonpoltot, kuten Saksassa ????

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Ai säkin oot siirtynyt EU-kriitikosta ja kriisinmaalailijasta jo ihan sinne sisällissotapäähän?

Jännää on tuo kehitys.

Juha Hämäläinen

Jee jee sanoi jeesustelija..............

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Paleface muistuttaa, että Suomi on oikeusvaltio. Oikeuslaitoksen tehtävä on tutkia ja tuomita mahdollinen rikoksentekijä".
Eipä estänyt Palefacea riekkumasta Asema-aukiolla ennen kuin asia on tutkittu, syyte on luettu ja tuomio julistettu.
Niin se takki kääntyy sujuvasti ideologian mukaiseen asentoon yhdellä sun toisellakin. Lohdullista on, että kun ihminen on vaillinainen, hän on myös epärehellinen asioissa, joita hän suustaan latelee ja kuvittelee olevansa objektiivinen. Sen kun muistaisi aina lukiessa näitä lööppejä erilaisista HuuHaa -sanomista.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kysyn vaan blogistilta, miten Venäjän korkeimman oikeuspalkinnon ( Femida 2013) saanut Johan Bäckman liittyy Vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja Paavo Arhinmäen seuralaisiin tai Palefaceen ?

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Muistellaas nyt vähän.

Kokoomusnuorten pikkupomolla oli parisuhde- ja mielenterveysongelmia, joita hän ratkoi pahoinpitelemällä koiraansa kerrostalon pihassa. Naapurin täti tuli väliin, jolloin heppu pahoinpiteli tämän, lastasi autoon, ajoi rannalle, yritti kuristaa, ja sitten vielä hukutti. Teossa ei ollut mitään järkeä tai suunnitelmallisuutta, kuten ilmeisesti tekijän elämässä muutenkaan niihin aikoihin.

Dosentti, kunnioitettu Kremlin disinformaatikko Johan Bäckman sutaisi tästä sitten julistuksen, että siinä kokoomus nyt aloittaa sitä niiden etnistä puhdistusta ja että näin se ryssäviha nousee Suomessa (uhri oli venäläistaustainen).

Yhteistä tähän Paleface-juttuun oli, että ei-merkittävän poliittisen toimijan ei-poliittista rikosta yritettiin käyttää keppihevosena koko hänen poliittisen viiteryhmänsä mustamaalaamiseen.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Toivottavasti Johan Bäckman ei nosta oikeusjuttua tämän blogikirjoituksesi ja kommentointisi johdosta sinua vastaan.

Saattaa hyvinkin olla, että hän ei pidä käyttämästäsi rinnastuksesta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #53

Haluaisitko valistaa minkä rikosnimikkeen tunnusmerkistön näit tuossa täyttyvän ja miksi? En osaamattomuuttani tunnistanut ensimmäistäkään.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #58

Ei nyt kiiruhdeta asioiden edelle. Johan Bäckman osaa tarvittaessa itse valita oikeat rikosnimikkeet, mikäli katsoo aiheelliseksi tutkituttaa tämän blogin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #62

Näit riskin haasteelle, mutta et suostu yksilöimään? Olkoon sitten niin. Miksi edes kommentoit asiaa, jos mielestäsi siitä ei tule keskustella, vaan odottaa Bäckmanin arviota?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #63
Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas Vastaus kommenttiin #53

Bäckman saa kyllä nostaa mua vastaan oikeusjutun, en pahoittaisi mieltäni ollenkaan.

Voi tässä olla kuitenkin pari mutkaa matkassa, ennen kuin pääsen donitsitasavallan kuolemanleirille.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #61

Eiköhän nämä kahjot Venäjän miehitystä toivovat "kansallismieliset" ole jo laatimassa listoja Siperiaan lähetettävistä?

Käyttäjän TimoKorpelainen kuva
Timo Korpelainen

Miksi sitä videota ei vaadita sensuroitavaksi?
On siis ok käyttää epäiltyjä murhaajia musiikkibisneksessä johon myös poliitikot osallistuvat.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Vaadit varmaan myös Mies ja alaston ase -elokuvia sensuuriin?

Käyttäjän TimoKorpelainen kuva
Timo Korpelainen

No en oikeastaan vaadi, se ei liity Suomeen.
Mutta Suomessa on jo sensuroitu karkkipapereista satukirjoihin, vaikkeivat ne ole ketään vahingoittaneet.
Minua hiukan ihmetyttää että kapitalismin vastustaja Miettinen ansaitsee rahaa murhamiesvideolla.

Seppo Hildén

Blogisti yrittää tehdä poliittisen valinnan kahden tapon välillä.

Lopputulokseksi saa sen, että toinen oli poliittinen tappo ja toinen ei.

Vertailu on turhaa, sillä oikeasti pitäisi vertailla kuolemia uhrien kautta. Silloin päästään asian ytimeen.

Toinen uhreista provosoi tekijää tilanteessa ja joutui hyökkäyksen kohteeksi. Toisessa tilanteessa uhri ei provoinut lainkaa tekijää vaan valikoitui sattumalta hyökkäyksen kohteeksi.

Blogisti voisi politisoinnin sijaan miettiä kumman kuolema oli täten moitittavampi.

Jos blogisti edelleen on sitä mieltä, että narikkatorin tapahtuma oli tuomittavampi, voimme todeta, että blogistin moraali-arvoissa on vielä hieman kehitettävää.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Provosointi (tässä tapauksessa väitetty huutelu ja maahan sylkeminen) ei oikeuta niin minkäänlaista väkivaltaa, ei yhtään sen enempää kuin satunnainen vastaantuleminen.

Itselläni on vuosien kokemus mielenosoituksista sekä vaalitelttailusta, enkä ole koskaan joutunut pahoinpitelemään ketään. Edes lievästi. Takaisin olen vittuillut joskus.

Seppo Hildén

"Provosointi (tässä tapauksessa väitetty huutelu ja maahan sylkeminen) ei oikeuta niin minkäänlaista väkivaltaa, ei yhtään sen enempää kuin satunnainen vastaantuleminen."

Blogisti väistää nyt esittämäni yksinkertaisen moraalisen vertailun näiden kahden kuoleman välillä.

Jos toinen uhri vittuili tekijälle ja toinen ei, niin blogisti tekee edelleen sen johtopäätöksen, että provosoitu tappo ei ole moraalisesti sen pahempi kun provosoimaton tappo.

Mistä näitä piraattipuolueen älyttömillä moraaliskäsityksillä varustettuja jeppejä oikein tulee? Sienimetsästä? Sörnäisten piritorilta?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onko toinenkin jo todistettu tapoksi? Käräjäoikeudesta ei ole tullut vielä mitään päätöstä siita, että johtuiko kuolema potkusta.

Käyttäjän karilaurila kuva
Kari Laurila

On toinenkin asia, mihin blogisti tai kommentoijat eivät ole vielä toistaiseksi kiinnittäneet huomiota: Paavo Arhinmäki bailaa tuolla videolla radikalisoitumisestaan ja väkivaltaisuudestaan tunnetun AFA:n banderollin edessä ja takana.

Videolla vilahtaa myös "julkkisanarkisti" Suvi Auvinen.

Tavoitteleeko Paavo Arhinmäki vallankumousta anarkistien, kommunistien ja kansallissosialistien tapaan?

Eduskunta keskusteli vasta väkivaltaisista äärijärjestöistä. Kyllä minä lasken niihin myös vasemmisto-orientoituneet äärijärjestöt, jotka natsien tapaan pyrkivät yhteiskunnan ja demokratian hajottamiseen. Paavonkin kuvittelisi olevan perillä ao. järjestöjen toiminnan tavoitteista ja päämääristä.

Selvyyden vuoksi: minä en kannata kansallis- enkä mitään muutakaan sosialismia. Olen demokratian ja parlamentaarisen hallinnon kannattajia.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Auvisen ja Palefacen kanssa yhdessä esiintyminen on vähintäänkin kyseenalaista. Jännää, että kommentointi muuten näyttäisi keskittyneen johonkin tuntemattomaan tappajaan, jonka relevanssia on todella vaikea hahmottaa. Ainakin omilla rajallisilla älyllisillä resursseillani.

Niko Sillanpää

Blogistin harrastama verrannollistaminen Torniaiseen/SVL:ään on typerää jo siksikin, että siinä näyttöä on pahoinpitelystä uhrin viikko tapahtuman jälkeen tapahtuneen kuoleman syy ollessa edelleen epäselvä. SVL:ää ei muutoinkaan ole mitään selkeää syytä sekoittaa tähän.

Mutta onhan se nyt hirtehistä, että lausunnossaan katuväkivallan tuomitseva Arhinmäki kulkee tuossa videossa katupuukottajan kanssa katuväkivaltaliike Antifan lipun alla. Uskottavuus tosiaan huipussaan.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Arhinmäki toteuttaa tässäkin oppi-isiensä periaatetta: "Ihmiset ovat tasa-arvoisia, mutta toiset tasa-arvoisempia kuin toiset". Ei ole yllättävää, että hän antaa itsestään kuvan yleisenä rauhanmiehenä mutta sympatiseeraa ja esiintyy anarkistien ja mellakotsijoiden kanssa. Aikansa kun odotetaan, köyhän kansan puolustaja, yhteiskuntatieteiden ylioppilas Arhinmäki ottaa vastaan jonkin pääjohtajan viran ja häipyy hiljaisuudessa nauttimaan puolen miljoonan euron vuosiansioistaan.

Toimituksen poiminnat