Vetoomus "anarkisteille" ja muille idiooteille

Osallistuin tänään mielisairaan ja vainoharhaisen "äärioikeiston" vastaiseen mielenosoitukseen Helsingissä.

En tiedä, mikä (ainakin) kolmesta eri tapahtumasta oli kyseessä. Facebookissa tapahtumat lupailivat kannattavansa joko rasismista vapaata Helsinkiä, suunnilleen samaa englanniksi, tai jopa "monikulttuurista painajaista" (johon kannattaisi ottaa sipsejä ja limua mukaan).

Tilanne oli alusta saakka absurdi. Eilisistä Tampereen tapahtumista ilmeisesti viisastuneena, poliisi oli sulkenut Narinkkatorin keskeltä poikki varsin järeällä kalustolla, ja valmistautunut tainnuttamaan ja kaasuttamaan kasapäin ihmisiä.

Valitettavasti torin molemmat puolet ovat vilkkaita kulkuväyliä, ja itse satuin tulemaan paikalle väärästä kulmasta, elikkäs suoraan rasistien leiriin. Näiden ei tarvinnut kuin vilkaista minua ja kylttiäni, ohjatakseen minut kohteliaasti oikeaan suuntaan. Ei sarkasmia, siis. Ihan kohteliaita olivat.

Saavuin paikalle ajoissa, ja poliisitkin päästivät minut riviensä läpi naureskellen.

Myöhemmin saapuneille tutuille ei käynyt niin hyvin. Toista oli poliisi töninyt, toista ei ollut päästetty läpi lainkaan. Oli joutunut kiertämään jakolinjan jostain kauempaa.

Pitkin mielenosoituksen kestoa, saimme nähdä hämmentyneitä ohikulkijoita kummallakin puolella. Rasismin vastustajien puolella tungos oli järkyttävä, mutta onneksi poistumisreittejä oli enemmän (tosin vain portaita pitkin).

 

Miekkarit meni miten meni. Susanna Kaukisen masinoima pösilölauma torin itälaidalla kuunteli vainoharhaisten puhujien paasausta. Jos Seppo Lehto oli paikalla, häntä ei tällä kertaa päästetty heilailemaan lavalle.

Torin länsilaidalla, ihan itse järjestäytynyt useamman sadan ihmisen tungos huusi vastalauseita, joista ehkä paras oli "hävetkää!"

Silloin tällöin joku itäpuolen neropatti vähän natsitervehti meitä, jossain vaiheessa jotkut helvetin idiootit meidän puolelta heittelivät poliisia kananmunilla. En nähnyt tapausta, mutta näin, miten poliisi keskitti voimansa idioottien lähelle.
 

Ja nyt pääsen itse asiaan.

Jos olet militantti kusipää,  niin älä ikinä tule mihinkään mielenosoitukseen. Me ei kaivata tappeluita. Me ei kaivata sua uutisten aiheeksi Iltalehteen. Me ei kaivata sua provosoimaan sen enempää poliisia kuin vastapuoltakaan, eikä provosoitumaan tyhjästä, kuten teitte Tampereella.

Tampereella virheenne oli, että ette itse kuvanneet videolle mitä tapahtui. No ettei kai kuvanneet, kun piti olla niin salaisia! Mutta, jos et osaa osoittaa mieltä ilman naamiota, niin pysy kotona senkin halvatun turvelo. Kuten jo sanoin, me ei kaivata sua sotkemaan rauhanomaisia mielenosoituksia.

Te helvetin riehuidiootit ette ole sen parempia kuin Hennalassa turvapaikanhakijoita vastaanottanut kusipääjengi kivineen, ilotulitteineen ja klukluineen.

Te ette ole ihmisen tai yhteiskunnan puolella, ettekä muiden mielenosoittajien puolella. Ajatte vain pelkurimaisesti muiden suojasta omaa asiaanne, ja se on jotain sairasta ja yhteiskunnan vastaista.

Me ihan oikeat mielenosoittajat emme oikeasti voi edes tietää, vaikka olisitte vastapuolen palkkaamia provokaattoreita. Kyllä mekin huudamme mitä huvittaa; kirjoitamme kyltteihimme mitä huvittaa; pukeudumme miten huvittaa ja saatamme olla aika vituttaviakin vastapuolen mielestä. Mutta me emme harrasta väkivaltaa saatana.

Toivon, että ette enää osallistu mihinkään julkiseen tapahtumaan. Toivon, että tulevissa mielenosoituksissa kaltaisenne hyypiöt toimitetaan vittuun haastamasta riitaa, ja siis heti aluksi eikä hetken päästä. Kyllä naamanne ja naamarinne alkavat jo hiljalleen jäädä muistiin.

Ja vaikka olisitte miten vainoharhaisia, niin olette myös poliisien kuvissa ja kyllä nekin teidät tietää. Saattaa vain olla, että jotkin poliisit oikein toivovat yhteenottoja kanssanne.

Jos kuvittelette väkivallan kautta vastustavanne rasismia, niin voitte samantien mennä sinne natsien puolelle öyhöttämään. Siellähän se Kaukinenkin nykyään hilluu.

 

Ei mulla muuta. Saatanan helvetin kusipää muka-anarkisti idiootteja lukuunottamatta oli ihan hieno iltapäivä ja hyvä mielenosoitus.

hautakangas
Piraattipuolue Helsinki

Helsingin piraattien hallituksen jäsen, Piraattipuolueen hallituksen jäsen.
Ei haluaisi mitään valtaa mihinkään, mutta on valmis ottamaan vastuuta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu