hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Ennen kristalliyötä oli pitkien puukkojen yö, persuilla se on jo käynnissä

  • Natsi-Eevertin haaveet pursuavat päästä, (c) pif
    Natsi-Eevertin haaveet pursuavat päästä, (c) pif
  • Vaikka Räsänen, ei kannata unohtaa. (c) luultavasti joku iltapäivälehti
    Vaikka Räsänen, ei kannata unohtaa. (c) luultavasti joku iltapäivälehti

Miksei Soini uskaltanut keskustella Immosen kavereista tai ns. retoriikasta, vaikka tulossa oli tärkeä puoluekokous? Olisiko syynä hänen oma viimevuotinen "plokinsa", jossa tarttui "kulttuurimarxismiin"?

Sekä "monikulttuurisuus" ja "-kultturismi" että "kulttuurimarxismi" ovat varsin pienen porukan viljelemiä käsitteitä. Tehokasta "taistelua" niitä vastaan on harjoittanut lähinnä se yksi härö tyyppi Norjassa, joukko anonyymejä feikkiprofiileja Suomessa, sekä muutama tyhmä ja ilmeisen heikosti asiaansa luottava "uusnatsi" mm. SVL:n riveissä.

Perussuomalaisissa on kuitenkin jo alkanut sisäinen puhdistus. Timo Soini sai vielä pitää puheenjohtajan nimilappunsa, mutta niskassaan kuolaavat jo rasistiset fasistit - ja Soini joutuu mielistelemään heitä. He ovat häikäilemättä kasvattaneet vaikutusvaltaansa, ja Soini on kaiken aikaa vähintään hiljaisella hyväksynnällään tukenut heitä, saadakseen ääniä puolueelle.

Hallitusneuvotteluissa tulikin jo esiin Soinin pahin pelko, että "jokin" eduskuntapuolue saattaisi hajota ja viedä miljoonia euroja puoluetukea esimerkiksi jonkun omituisen säätiön kassasta.

Nyt Soini pyrkii estämään tätä hajoamista kaikin keinoin. Samalla hän itsekin osoittaa (yhä) olevansa joko umpiluupää rasisti ja natsi, tai vähintään sellaisten hyväksyjä, puolustelija, vähättelijä ja suojelija.

 

...

Antti Rinne vaati, että Perussuomalaiset allekirjoittaisi taas uuden rasisminvastaisen manifestin. Perussuomalaiset ovat allekirjoittaneet näitä ties miten monta viimeisten viiden vuoden aikana, eikä si‎itä ole ollut mitään apua. Perussuomalaiset, puolueena, voi sitoutua rasistien ja fasistien poistamiseen organisaatiostaan, ja sitten vain olla tekemättä niin. Tämä on nähty.

Sitoutuminen rasismin vastustamiseen ei ole toiminut, koska puolueorganisaatio on täynnä totaalisen umpirasistisia ihmisraunioita, ja suosio on pitkälti riippuvainen heistä ja heidän vielä tyhmemmistä apureistaan, sekä usein feikeistä Internet-kavereistaan. Trolliarmeijasta voisi puhua, jopa.

 

...

 

"Onneksi" ilmeisesti takinkääntö kaikissa muissa asioissa toimii, koska Suomen oikeistolaisimmat, mieluiten aina köyhiä ja huono-osaisia kurittavat, alituiseen takkejaan käätelevät, siltarumpuja ja ydinvoimaa hyviltä kavereilta väkisin julkisella rahalla ostavat porvaripuolueet hyväksyivät persut hallituskumppaneikseen.

Olisivatkohan kokoomus tai keskusta voineet vaatia edes nimellistä ihmisoikeuksien kunnioittamista, kaikkien porvarilähtöisten kurjistamisjuttujensa lisäksi? Ei tainnut tulla mieleen.

 

...

Pidän muun muassa Sampo Terhoa ja Sebastian Tynkkystä vähä-älyisinä ja henkisesti heikkoina fasisteina. Juuri he ovat Immosta julkisesti puolustelleet, ja hänen puolestaan kysymyksiä väistelleet. Heidän, kuten myös Immosen itsensä, tulisi mielestäni haistaa iso paska ja hakea vapautusta kaikenlaisista luottamustehtävistä vaikka mielenterveydellisten syiden perusteella.

He nimittäin ovat nykytilassaan aika haitallisia Suomelle ja suomalaisllle, politiikalle ja demokratialle ja aivan kaikelle. Myös omalle puolueelleen ja sen salonkikelpoisemmille tavoitteille.

 

--

Minut saa haastaa oikeuteen muun muassa tästä kirjoituksesta, jos näkemyksissäni siis on jotain lainvastaista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Ja.. eikös tullut heti vastaan tämä eduskuntaryhmäpomo Sampo Terhon kirjoitus Kanava-lehdessä:

http://imgur.com/a/8V5BH

Seppo Hildén

Kiitos linkistä. Tietokirjailija ja historioitsija Sampo Terhon kirjoitus Kanava-lehdessä oli hyvä ja asiallinen katsaus eri väestönryhmien historiallisesta kehityksestä planeetallamme ja katsaus mihinkä kehityssuunta on YK:nkin ennusteiden mukaan menossa.

Mikä Terhon artikkelissa blogistin mukaan oli moitittavaa?

Jaakko Häkkinen

Että sellainen vuodatus. :D Toivottavasti mielesi keveni nyt.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Dullaati dullaa, luulisi hävettävän palatessasi tälle planetaalle matkoiltasi.

Mika Selin

Ruotsissa Ikeassa oli todellinen puukkojen yö mutta näistä visva vaikenee. Mielikuvat ovat paljon tärkeämpää kuin todellisuus.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Yrittääkö blogisti tällaisilla jutuilla nostaa piraattien kannatusta, turha vaiva, ei se kannatus muita haukkumalla nouse, vaan sillä että yrittäisi etsiä ratkaisuja niihin ongelmiin, joiden kansalaiset kokevat olevan ongelmia. Siksi Perussuomalaisten kannatus on mitä on, samoin kuin piraattienkin.

Käyttäjän JuhoRimpelinen kuva
Juho Rimpeläinen

Kannattaa ehkä pohtia hiukan pidemmälle mikä onkaan ollut blogauksen inspiraationa.. Saattaa ehkä aueta viimeisestä lauseesta jos hiukan pohdit. Tiukalla kärjistämisellä voi olla jokin merkitys viestin välittämisessä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Inspiraation lähde on selvä, julkisuushaku muita mustamaalaamalla ja haukkumalla. Lopussa vielä pyytäen että hänet haastettaisiin oikeuteen, jotta maksimijulkisuus olisi varma.

Perin halpamaista politiikantekoa piraattien ehdokkaalta. Ehkä todellakin kannattaisi etsiä ratkaisuja niihin maan ongelmiin, jotka kansalaiset kokevat ongelmiksi, niin piraatitkin voisivat jonakin päivänä olla myös eduskuntapuolueena. Näillä blogistin tyylisillä ehdokkailla se ikävä kyllä jää haaveeksi. Tällaisten räksyttäjien aika on mennyt ohitse jo kauan aikaa sitten, nyt tarvitaan muutakin osaamista kuin muiden haukkuminen ja halpamainen julkisuushaku.

Käyttäjän JuhoRimpelinen kuva
Juho Rimpeläinen Vastaus kommenttiin #10

Itse tulkitsin taas asian niin että kyse on Perussuomalaisten haastamisesta, ja osoitus siitä kuinka naurettavaa on sotkea juristeja poliittiseen keskusteluun, oli keskustelu kuinka mautonta tahansa. Mutta what ever, saat tehdä asiasta omat tulkintasi.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Tällaisella jutulla yritän kiinnittää huomiota siihen, että perussuomalaisissa on käynnissä vallanvaihdos. Eikä suunta ole hyvä.

Puolue, joka viime kaudella määräaikaisesti erotti eduskuntaryhmästä Halla-ahon ja sitten kokonaan erotti Hirvisaaren, ei enää uskalla puuttua kansanedustajiensa käytökseen - vaikka ylilyöntinä Immosen touhut ovat aivan eri luokkaa kuin joku panssarivaunuista puhuminen tai Seppo Lehdon kanssa pelleily.

Suomen Sisu on aloittanut lähes avoimen yhteistyön SVL:n natsien ja näiden ympärillä hilluvien rotusotateoreetikkojen kanssa, ja tätä nyt sitten katsotaan sormien läpi, koska liian moni puolueen ääniharava on sisulainen.

...

Pitkien puukkojen yö tarkoittaa sitä, kun "kansallissosialistisesta" puolueesta siivotaan pois loputkin liian sosialististisina tai liberaaleina pidetyt voimat, ja loput pelotellaan ruotuun. Tämä on nyt meneillään.

Eikä persuissa nähtävästi paljoa siivoamista tarvitakaan. Puoluejohdon äijät ovat jo valmiiksi karvat pystyssä hallitusvastuun tuoman epäsuosion ansiosta, ja välttelevät sisäistä vastakkainasettelua ja hajaannusta kaikin keinoin.

Se minua kiinnostaa, mikä on harvojen Immosesta irtisanoutuneiden persujen tulevaisuus. Esimerkiksi Packalen on jo joissain piireissä leimattu petturiksi, pääseeköhän enää ehdolle mihinkään?

Sami Vekkuli

"vaikka ylilyöntinä Immosen touhut ovat aivan eri luokkaa"

Meinaatko että ideologian nimeltä multikulturismi vastustaminen on pahimman luokan rasismia? Tiedoksi että ideologian arvostelu/vastustaminen ei voi olla rasismia. Mutta sehän ei olekkaan se pointti, vaan poliittinen peli johon Immosen kirjoitus on otettu aseeksi.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas Vastaus kommenttiin #13

Ainakin Immosen Facebook-seuraajien keskuudessa sattui liuta kummallisia väärinkäsityksiä. Tulkitsivat breivikmäisen taistelukutsun breivikmäiseksi taistelukutsuksi, uhosivat vihervasemmiston kuoppaamisella yms.

Varmaan hekin ihan tahallaan väärinymmärsivät, pelkästä mustamaalaamisen halusta?

Minna Eerolainen Vastaus kommenttiin #13

Tää ei mene mulla vaan jakeluun tämä "multikulturismin vastustaminen". Miten voi vastustaa jotain mikä on olemassa, eihän se sillä vastustamisella mihinkään häviä, eivät ne monikulttuurisesta taustasta syntyvät lapset mihinkään häviä. Näen Immosen, Halla-ahon ja muiden touhut ja kirjoitukset ennenkaikkea yllytyksenä rotusotaan. Ikävää että "vääränväriset" tossa määrin vaivaa. Mutta eihän Zodiackaan pitänyt piparminttukarkkeja syövistä ihmisistä, joutivat hänen mielestään "mennä".

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari Vastaus kommenttiin #17

Vaikkei Suomea tai puolueidemme kannattajia ole tässä tutkimuksessa edes haastateltu - ruotsalaisia kyllä - näyttää siltä, että melko monissa maissa eräät asiat koetaan ongelmallisiksi.
http://www.ipsos-na.com/news-polls/pressrelease.as...

Kyse ei ole todennäköisesti kotimaisten ns. multiculturismin kannattajien määrittelemästä rasisimista tai ns. vihasta erilaisia etnisiä ryhmiä kohtaan, vaan monista todellisista käytännön ongelmista. Osa on kulttuuri-, kieli- ja tapasidonnaisia, osa liittyy sopeutumispulmiin, osa työmarkkinatilanteisiin tai epäedullisen taloussuhdanteen tuottamiin lisäongelmiin: ei siis rasismiin tai muukalaispelkoon.

Osa taas liittyy siihen, miten ja millä perusteilla 'kakkua' pitäisi jakaa uusiksi - joko väliaikaisesti, tai pysyvästi - kun vieraita ilmaantuu paljon. Onko se asumisperuste, kansalaisuusperuste, vai mikä?

Asuttuani kolmessa maassa (mm. Alankomaat ja Yhdysvallat), koen melko ymmärrettäväksi em. tutkimuksen tuottamat tulokset. Yhtä huonosti kuin ns. siirtomaiden isäntäkulttuuri (esim. hollantilaiset Indonesiassa ja Surinamissa) istui siirtomaihin, yhtä lailla voi käydä myös toisin päin (ongelmat Hollannissa).

Ongelmien lähteenä eivät Hollannissa olleet esim. suomalaiset rekkakuskit, merimiehet, onnettomat maahanmuuttajat tai merimieskirkko, koska sopeutuminen näille oli helpohkoa. Eivät kaikki suomalaisetkaan sopeudu tai halua sopeutua Yhdysvaltoihin, Australiaan tai Kanadaan, jolloin paluumuutto tai maan vaihto voi olla parempi vaihtoehto.

Jenkeissä virallisella tasolla siirtolaiseksi valikoitu ja hyväksytty maahantulija on velvollinen elättämään itsensä ja perheensä. Siellä on vaikeata perustella maassa oloa esim. tulonsiirroilla, vaikka pientä apua voi saada ja kolmas sektori joskus tulee hätiin.

Koska oma työni oli lähellä kv. populaatiota, havaitsin pian, ettei minuun ulkomaalaisena, muttei myöskään muihin muualta tulleisiin (opiskelijat ja työntekijät) sovellettu mitään erityiskohtelua. Siksi esim. iranilainen, kuubalainen, britti, suomalainen, kanadalainen, kiinalainen, turkkilainen ja paikallinen porukka kokivat yhdenvertaisen kohtelun antamaa turvallisuutta ja reiluutta.

Myös kielitaito on siellä pitkälti yhdistävä tekijä. Jos ei osaa kieltä, ei voi valittaa siitä, ettei saa "koulutustaan vastaavaa työtä". Sitähän ei Suomessakaan saa, edes koulutettu suomalainen.

Siksi suosittelisin enemmän toistemme kuuntelua, kuin ohi puhmista, todellisten ongelmien näkemistä ja niistä keskustelua, kuin niistä vaikenemista tai syyllistämistä.
Niiden ympärillä riittää ihan riittävästi työtä ja mielipide-eroja...

Jaakko Häkkinen Vastaus kommenttiin #17

Minna hyvä, multikulturalismi on yksi maahanmuuttopolitiikan suuntaus:
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199735-erila...

Persukielessä taas monikulttuurisuus on nimenomaan tähän ideologiaan liittyvät seuraukset.
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199007-ohipu...

Immonen EI ole kehottanut rotusotaan eikä vastusta minkäänvärisiä lapsia. Käsityksesi perustuu joko sinun itsesi tai muiden mustavalkoisten virhetulkitsijoiden kyhäämään olkinukkeen.

Käyttäjän teemulahtinen kuva
Teemu Lahtinen

Suomen Sisu ei ole aloittanut eikä aloittamassa mitään yhteistyötä SVL:n tai muidenkaan natsien kanssa.

Jaakko Häkkinen

"Suomen Sisu on aloittanut lähes avoimen yhteistyön SVL:n natsien ja näiden ympärillä hilluvien rotusotateoreetikkojen kanssa"
-- Kannattaa pysytellä totuudessa, niin viestikin otetaan paremmin vastaan. Ainoa konkreettinen merkki yhteistyöstä on natsistisen Kai Murroksen osallistuminen Immosen suunnitteluryhmään. Sellainen Immosen kannattaa lopettaa, ihan jo oman asemansa vuoksi.

Muistutan myös, että eduskuntaryhmä ei ole vielä edes käsitellyt tapaus Immosta, joten ei voida sanoa mitään siitä, onko linja tiukentunut vai löysentynyt. Vasta tuomion JÄLKEEN voidaan ottaa siihen kantaa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Persujen kannatushan nousi juuri muita haukkumalla ja se haukkuminen kohdistui lähes kaikkeen mikä liikkui, maahanmuutajista muihin puolueisiin, oikealta vasemmalta.

Minna Eerolainen

Räväkkä, mutta asiapitoinen kirjoitus, kiitos. Olen samaa mieltä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onneksi vielä on jäljellä mielipiteen ja sananvapaus.

Martti Kovala

Ihanko todella on mielipidevapaus!
Edellisen vuosituhannen lopulla "Iso Pravda" jyrisi:
"Pelkkä ajatteleminenkin on rangaistavaa"!
"Vääristä" mielipiteistä saa Suomessa rangaistuksen viimeistään korkeimmassa oikeudessa.

Sami Vekkuli

Kannattaa miettiä olisiko vasemmisto sinulle oikea puolue....
Mitä oikeuteen haastamiseen tulee niin et ole tarpeeksi relevantti henkilö että kukaan viitsisi vaivautua...

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Mitäpä muuta voi odottaa kommuunihippi-systeemin vihollinen-pilvenpolttelijalta, kerran näitä kärjistettyjä nimitelmiä jaellaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Villehän se laittaa rautaa rajalle oikein kunnolla... luin nopeasti - tässä meni pieleen (EDIT. teksti "tai" sanan jälkeen osoittaa että ei mennytkään pieleen) -

"Samalla hän itsekin osoittaa (yhä) olevansa joko umpiluupää rasisti ja natsi, tai vähintään sellaisten hyväksyjä, puolustelija, vähättelijä ja suojelija."

---> Soini on pelimies, retoriikan mestari ja ennenkaikkea VALTAHOLISTI kiireestä kantapäähän. Ilmeisesti that's it, ei muuta?

Se se on se ongelma. Sen hyväksyvät muut valtaholistit, no problem. Maan tapa.

Visiot Suomelle?

***

Aamuinen oma pläjäykseni, ei silkkihanskaa täälläkään pakon sanelemana -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2000...

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Äänestin edellisessä eduskuntavaaleissa piraatteja kahdesti: ensimmäisen ja viimeisen kerran...

Kari Ahveninen

Jaha. Taas yksi luokaton kirjoitus jossa totuutta säästeliäästi käyttäen esitellään totena omia toiveita.

Hautakangas, piraattipuolue on sinulle ihan väärä. Sinun pitäisi liittyä vasemmistoliittoon niin olisit oikeassa puolueessa.

Tämän aamun uutisantia: http://www.hs.fi/kulttuuri/a1439261961824?ref=hs-t...
jossa käsitellään suomalaisen eliitin ja kulttuuriväen tekemisiä natsisaksan aikaan. Eikä se taida vieläkään olla ohitse...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Minusta plokkaus ei poikkea ilmaisurekisteriltään mitenkään perussuomalaisten avautumisista. Hautakangas on siis vain persukriittinen mutta heti persulit ja heidän myötäjuoksijansa ovat ajojahtaamassa kun hän haluaa avata keskustelua persukkana olemisesta.

Käyttäjän pahis kuva
Samuli Pahalahti

Nyt meni kyllä ihan ohi tämä kirjoitus. Onko kyseessä parodia jostain muusta jutusta vai mitä ihmettä?

Käyttäjän JuhoRimpelinen kuva
Juho Rimpeläinen

Viimeisen lauseen perusteella tulkitsin tämän lähinnä haasteeksi Perussuomalaisille; osoitukseksi kuinka typerää on lakimiesten sotkeminen politiikkaan. Tiedä sitten onko tulkinta oikea.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Minusta Hautakangas nimenomaan parodioi perussuomalaisten ja heidän hengenheimolaistensa avautumistyyliä ja jos pysyttelee valitsemassaan tyylilajissa, hän kohta uhriutuen vinkuu kuinka häntä ajojahdataan ja tämä on kampanja asiallista ja aiheellista persukriittisyyttä vastaan. Sillä eihän kukaan voi vakavissaan väittää, etteikö perussuomalaisuuteen liittyisi myös ongelmia ja niistä on voitava avoimesti keskustella.

P.s. Anteeksi jos pilasin Hautakankaan hauskan vitsin paljastamalla juonen.

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

Rasismia siellä ja rasismia täällä, siellä ras täällä ras joka puolla ras ras, hiiala hiiala hei.

Saisiko noille rasisti- ja fasistikorteille jotain katettakin? Tuollaisenaan ne ovat pelkkiä haukkumasanoja. Minulle opetettiin jo päiväkodissa, että joka toista haukkuu, on yleensä itse.

"Minut saa haastaa oikeuteen muun muassa tästä kirjoituksesta, jos näkemyksissäni siis on jotain lainvastaista."

Onhan siinä kunnianloukkaus ainakin Terhoa ja Tynkkystä kohtaan. Kunnianloukkaus on kuitenkin asianomistajarikos, joten sen suhteen pallo on noilla kahdella.

Lisäksi siinä loukataan perussuomalaisia puolueena, mutta se ei toki ole rikos. Lähinnä kertoo itsestäsi.

Toimituksen poiminnat