hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Virkkunen jatkaa Kyllösen linjalla - satelliittisota jatkuu

Uuden liikenneministerimme mielestä autoilijoiden satelliittiseurantahanke saa jatkua. Kuten ex-ministeri Kyllönen, Virkkunen puolustelee ajatusta virheargumentilla, että voidaanhan kännyköitäkin seurata.  

Kännykän pitäminen mukana ei tietysti edelleenkään ole Suomessa pakollista. Ja kaiken lisäksi, edes kännyköitä ei tulisi voida seurata - tästä on tuore Euroopan tuomioistuimen päätös, ja opetus- ja viestintäministeri Kiuru onkin jo todennut, että myös Suomen lainsäädäntöä on muutettava tältä osin. 

Ja korkea aika onkin! Teleliittymien tunnistetietojen urkkiminen tehtiin Suomessa lailliseksi vasta, kun sitä jo oli käytetty laittomasti viranomaisten toimesta. 

 

Kaksi otetta Liikenne- ja viestintäministeriön tiedotteesta, vain reilun kahden viikon takaa: 

"Tuomioistuin painotti, että perustavanlaatuinenkaan yleinen etu ei itsessään oikeuta direktiivissä määriteltyjä tallennustoimenpiteitä."

"Jos halumme, että yhteiskuntamme on tietosuojan mallimaa, on lainsäädäntömme kunnioitettava kansalaisten perusoikeuksia ja yritysten luottamuksellisia tietoja, painottaa opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru. 

- Olen myös määrännyt selvitettäväksi, mitkä säännökset voimassa olevasta lainsäädännöstä tulee tuomion takia kumota."


Ministeri Virkkusen mielestä siis ei ole merkitystä sillä, että yhtä ihmisen perusoikeuksien vastaiseksi todettua lain aluetta ollaan muuttamassa.

Hänelle nuokin jo kumottaviksi kaavaillut pykälät kelpaavat perusteeksi säätää uusia samanlaisia urkintalakeja.


...

Olen ehdolla Euroopan parlamenttiin. Saatat olla kanssani eri mieltä hyvinkin monesta asiasta, mutta jos yksityisyyden suoja ja kansalaisvapaudet ovat lähellä sydäntäsi, ääni minulle (ja puolueelleni) ei mene hukkaan.

Lippuun kirjoitettavan numeron kyllä muistaa, jos Dirty Harryn kaliiberi on tuttu.

Ja jos oikein tukevalta tuntuu, vaalirahoitusta saa ohjata tililleni FI 2647 3000 1026 1427 (HELSFIHH). 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Olisin linkittänyt myös aiemmat kirjoitukseni aiheesta, mutta Usari on poistanut sen kätevän ominaisuuden, jonka avulla vanhoja blogauksia oli helppo etsiä aiheen perusteella. :(

Seppo Paasikallio

NWO on jo valloittanut Suomen hallinnon sen korkeimmilla portailla.

USAn presidentti Bush julisti New World Orderin syyskuun 11 1991 seuraavilla sanoilla.
On kyseessä suuri idea, a new world order, missä eri kansat vedetään yhteen yksinkertaisena syynä saavuttaa ihmiskunnan maailmanlaajuinen haave; rauha ja turvallisuus., vapaus ja lakien noudattaminen. Sellainen maailma on ponnistelujemme arvoinen ja lastemme tulevaisuuden arvoinen."

http://invisiblechildrensupporter.wordpress.com/20...

Päivälleen 10 vuotta myohemin hänen poiknsa oli presidenttinä kaksoistornien romahtaesa. 9-11 muistetaan.

Aikaisemmin v. 1991 David Rockefeller oli paljastanut NWOn ja julistanut sen tulevaisuuden toivotuksi yhteiskuntamuodoksi.

"Olemme kiitolisia Washington Postille, New York Timesille, Time Magazinelle ja muille suurenmoisille julkaisuille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja kunnioittaneet hienovaraisuuslupauksiaan melkein 40 vuoden ajan.

Meidän olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmaa varten mikäli julkisuuden valokeila olisi kohdistunut meihin noiden vuosien aikana. Mutta maailma on nyt sivistyneempi ja valmistautuneempi merssimaan kohti maailman hallitusta. Älykkään eliitin ja maailman pankkiirien ylikansallinen valta on varmasti parempaa kuin kansallinen itsehallinto, jota on harjoitettu kuluneina vuosisatoina."

http://www.rense.com/general17/quote.htm

Näin lausui kesäkuussa 1991 eräs maailman varakkaimmista pankkiireista Bilderberg kokouksessa Badenissa, Saksassa. Tuossa tilaisuudessa Rockefeller julisti NWOn julkiseksi asiaksi, jota Bilderberg oli siis kehittänyt perustamisestaan lähtien. Koska siellä käydyt keskustelut ovat delleenkin salaisia, niin johtajamme vähättelevät niiden merkitystä. On siis syytä seurata mitä yllättäviä päätoksiä Suomessa tehdään, jotka saattavat näkyä rahansiirtoina pankkiireille tai kontrollin kovenenisena.

Moni suomalainen on osallistunut NWOn kehittämiseen ja voidaan arvioida, että mitä useammin on tullut käydyksi, niin sitä vakuuttuneempi henkilo on NWOn hallinnon ylivoimaisuudesta. Siis pankkiirit ja älykäs eliitti johtavat kaikkea toimintaa. Ei ihme, että hyvin oppinut Katainen sanelee, että kansaa ei voi päästää päättämään tärkeistä asioista. Ja koska pankkiirit johtavat maailmaa, niin Katainen ja Urpilainen tottelevat sokeasti, mitä pankkiirit toivovat heidän tekevän. Siksi me koyhdytämme itseämme tukipalkkioilla Saksan pankkiireille. Parivaljakko on päässyt ykkosluokan poytiin päättämään maamme raunioittamisesta.

Eniten Bilderberg osallistumisia on Ollilalla, joka kokemuksensa perusteella tietää, mihin suuntaan valvontaa täytyy kehittää. Suomen hallituksen sitoutuminen Bilderberg ohjeisiin on niin vahvaa, että kaikki kansalaisten valvonta tullaan suorittamaan pilkulleen kaikkien mahdollisten seurantajärjestelmien avulla. On toisarvoista, mitä se kaikki maksaa. Ja koko hallitus seuraa samoja ohjeita.

Jos Suomi ei herää, mikään ei muutu.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Noista herrakerhoista ja niiden muka-hankkeista puhuminen tuntuu aika turhalta. Totta kai vaikutusvaltaiset yrittävät verkostoitua, ja tottakai ne keksivät hienoja nimiä päämäärilleen.

Ja kyllä ne keksivät uuden kerhon Bilderbergin paikalle, jos se saa liikaa negatiivista julkisuutta. Ja samaan syssyyn tilaavat jostain konsulttifirmasta tai ajatushautomosta uuden "salaisen" iskulauseen NWO:n tilalle... muistatko PNAC:n?

Seppo Paasikallio

En tunne PNACtä.
Tämä NWO muka hanke on jo maksanut muutamia kymmeniä miljardeja Suomen veronmaksajille ja sama muka hanke kehittää systeemejä, joilla tullaan kontrolloimaan kaikkia henkilokohtaisesti. Jenkeissä jo puhelinkeskusteluja taltioidaan erittäin laajasti ja hälytyssanojen perusteella poimitaan henkiloitä omiin rekistereihin ja lisäksi heidän ystävänsä ja ystävien ystävät rekisteroidään. Onnea vaan muka ajattelijoille. Suomi tulee olemaan Euroopan kärkimaa kansalaisten valvonnassa.

Ja tosiaan pankkiirien muka johtaessa kaikkea niin tulet huomaamaan kuinka Suomen päättäjät auliisti tottelevat pankkiirien toiveita. Obaman pakote vaatimukset ovat seurausta pankkiirien tarpeesta kiusata Venäjää, koska Venäjä ei ole riippuvainen keskuspankkiireista, ja he eivät pidä siitä. Suomi tulee vielä pahasti rikkomaan Venäjän suhteitaan, koska paine ylhäältä ei vähene, ja Suomi haluaa totella Saksaa, joka puolestaan tottelee FEDiä.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Olen lukenut uutisen ja kauhistellut sitä, ettei ministeri Virkkunen ole tajunnut lukea oikeuden päätöstä.

Samalla olen myös päätäni pyöritellyt sitä, että Tulli sekä viranomaiset haluavat ihmisten kantavan viinalastejaan laivan sisällä eikä bussin ruumassa vaikka EU:n direktiivit yksiselitteisesti kieltävät tällaiset hommat ja se on laitonta kuin mikä.

Pitäisikö laatia sellainen papru, joka selkeästi osoittaa direktiivit ja pistää tullivirkailijoiden nimet siihen ja jos lastiin tartutaan, osoittaa se toiminta laittomuuden? Se papru voisi olla jokaisen tulostettavissa ja jokaisen matkatoimiston suosittelemana?

Toimituksen poiminnat