hautakangas Kyttäyksestä kannustamiseen, rötösherrat kuriin jne.

Mika Niikko papukaijana

Suomen translakia ollaan lopulta korjaamassa, ja hyvä niin. Edellinen korjausyritys kaatui Maria Guzenina-Richardsonin selkärangattomuuteen keltaisen lehdistön edessä, ja johti lainvalmistelun lopettamiseen ja siitä puhuneen avustajan erottamiseen (ja ministerin valehteluun, ainakin Iltalehden "ministeriöstä saamien tietojen" perusteella). 

Nyt kansanedustaja Mika Niikko yrittää hyvin halpahintaisesti käyttää tarkalleen samaa argumentointia kuin keltalehdet tuolloin - "Miehet synnyttämään lapsia". Samalla hän yrittää kohottaa imagoaan myös toistelemalla samoja vanhoja uskomuksia, joita homo- ja transfobit aina latelevat "ajatellessaan lapsen oikeuksia".

Toivotaan, että ministeri Huovisella on selkärankaa - ainakaan hän ei päässyt korkealle vain olemalla julkkis, ja onhan hän jo saanut jopa sote-uudistusta (kaikessa kelvottomuudessaan) jotenkin eteenpäin, toisin kuin edeltäjänsä.


Käytännössä hyvin vähän muuttuisi

Suomessa on jo nyt laillisia miehiä, joilla on naisen sukupuolielimet, sekä paljon enemmän naisia, joilla on miehen killuttimet. 

He siis eivät ole tarvinneet noita Niikon kammoksumia kalliita fallo- tai vaginoplastioita. Heille on riittänyt, että saavat omaksua sen sosiaalisen roolin, joka heille tuntuu oikealta, ja että myös valtio tunnustaa sen.

Mutta silti kaikki Suomen "sukupuolensa korjanneet" ovat lisääntymiskyvyttömiä, koska valtio vaatii steriloinnin. Edes sukusoluja ei saisi ottaa talteen myöhemmin käytettäväksi.

Ainakin nuorelle ihmiselle tuo on melkoinen leimavero henkilötunnuksen loppuosan muuttamisesta ja (vielä toistaiseksi) myös avioliitto-oikeuden saamisesta. Eikä, loppujen lopuksi, mistään muusta.

 

Synnyttävässä miehessä ei mitään uutta

Ulkomailla on jo ollut tapauksia, joissa (laillisesti) mies on synnyttänyt. Ja laillisesti naiset ovat siittäneet ties montako lasta. Eikä siinä ole mitään vikaa.

Kuitenkin, tärkein lapsen oikeus tässä maailmassa on olla toivottu. Tärkein biologisten vanhempien oikeus taas on saada siirtää geeninsä eteenpäin.

Hulluinkin murhaaja ja rappiollisin alkoholisti saa Suomessa lisääntyä vapaasti, mutta sukupuolensa korjannut ei Suomen lain mukaan saa enää koskaan saada omaa biologista lasta. 

 

...

Nykyinen lakimme rikkoo mm. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksiä vastaan, ja sen korjaamiseksi riittää, että laista poistetaan ainoastaan tuo vaatimus lisääntymiskyvyttömyydestä. Yhden lauseen muuttaminen riittäisi.

Yksi äänestys ja täts it.

Eikä mikään valtakunnassa muutu, paitsi muutaman ihmisen hetu ja avioliittostatus. Ehkä tulevaisuudessa saattaa syntyä muutama lapsi enemmän sateenkaariperheisiin, missä heistä kasvaa yhtä onnettomia / onnellisia kuin muissakin perheissä.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Niin se onkin. Esimerkiksi aikoinaan kuuroilla ei ollut oikeutta mennä naimisiin ja on ollut tapauksia, että yritettiin saada lapsia siinä onnistumatta ja lääkäreiltä asiaa selvittäessä selvisi kastrointien tapahtuneen jo lapsena.

Tässä linkkiä: http://tkm.fi/ihan_epanormaalia_multimedia/fi/?pag...

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Tähän lisäisin eugeniikan mukaan ja miksi meillä niin kauan on harjoitettu rotuhygieniaa natsi-ideologian mukaisesti toisen maailmansodan jälkeenkin? Natsikorttia pitäisi vilautella Mika Niikolle.

EDIT: linkki lisätty http://fi.wikipedia.org/wiki/Eugeniikka

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Ruotsissa pakkosteriloitiin vajaavaltaisia vielä 1970-luvun puolivälissä. Kyllä sielläkin nykyään kelpaa kammoksua hakaristitorttuja.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

:D Niin, hakaristitortut. Mahtoiko Hitler kuulla mitään tästä tapauksesta?

http://www.youtube.com/watch?v=67EURKVn6l8

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Argentiinassa on translaki, joka perustuu sukupuolen kokemiseen. Jos sukupuolen voisi meilläkin vahvistaa samalla tavalla, se olisi valtava edistysaskel. Yhteiskunta säästäisi paljon, kun ei tarvittaisi raskaita tutkimusjaksoja.

Toimituksen poiminnat